Tuesday 6 November 2012

15 magamata ööd

Tegelikult asi hull pole, üritan lihtsalt oma novembrivaheaega millegagi sisustada ning kõige pakilisemate ülesannete koorma alt välja vingerdada. Siin on mu nädala plaan ning ülesanded, millele peaks saama nädala lõpuks kriipsu peale tõmmata.

Niisiis, portfoolio esimene mustand, teadmiste teooria esitlus teemal "Kui palju kujundavad tajud meie uskumusi?", keemia kordamine, ekstraakadeemiliste tegemiste kokkuvõtte kirjutamine ja kunstiraamatu kirjutamine on veel tegemata. Järgmised kaks ööpäeva tulevad loodetavasti väga produktiivsed. Loodan enamiku asjadega selle aja jooksul lõpetada. Samas üritan ka oma tegelmistest pidevalt täidusi siia üles täheldada.

Tänane päev algas minu jaoks kell 10.45 ligi 7-kilomeetrise "hommikuse" jooksuga. Nüüd üritan lõpuks ka õppima hakata...
Kell 15:20 - saan maha kriipsutada "TOK - prepare presentation". Vahepeal jõudsin ka soki kudumist alustada ning oma pesu ära pesta.
Kell 19:10 - ligi tunniajase piinlemise järel matemaatika radadel otsustan hakata pihta kõige muuga eelisjärjekorras ning lasta matemaatikal natuke settida, et mingil hilisemal hetkel uuesti alustada.
...siiamaani pole midagi välja tulnud mu pikaaegsest ärkvelolekust ega ka matemaatika portfoolio kirjutamisest. Täna kulutasin põhimõtteliselt kogu päeva kunstile. Eks homme jälle uue hooga edasi. 

No comments:

Post a Comment