Thursday 26 April 2012

Motivatsioonikriis (kergelt)

Paanikamoment on peagi kätte jõudmas vist, kuigi ma loodan siiralt, et reaalsuses see tõeks ei saa. Esimeste eksamiteni on jäänud täpselt 2 nädalat! 10. mail toimuvad kirjanduse IB eksam ja kooli matemaatika eksam. Põhimõtteliselt peaksin ma praegu õppima matemaatikat, kirjandust, keskkonda või keemiat, kuid nagu näha, üritan pidevalt alternatiive leida, nagu kudumine või kunsti raamatusse kirjutamine. Muide, kirjutan juba teist kunsti raamatut.
Homme pärastlõunal läheme kooli lähedal asuvat kõrgeimat mäge vallutama. Hiljem on viimane õhtusöök koos meie "nõustatavate" grupiga. Sellele järgnevalt läheme suhteliselt kohe kajakkidega lähedal metsas asuvasse lavosse. kus veedame öö. Sellega tähistame ühtlasi ka mai algust soome-ugrilastega, pisut vara küll, kuid see jääb tõenäoliselt viimaseks täsiseks koosistumiseks teiseaasta õpilastega. Peagi on ka nemad totaalselt õppimisse ja eksamite vir-varri haaratud ning juba 19. mail nad ju lahkuvad.
Üritan leida motivatsiooni õppimiseks, vähemalt laupäeval pärast lavost tagasi tulemist. Seniks aga teen miskit aktiivset... täna fitness treenigusse, homme hommikul jooksma ja õhtul matkama nii jalgsi kui ka kajakiga. Oleks vaid kogu aeg võimalik, miskit nii toredat teha. :)

No comments:

Post a Comment