Thursday 15 September 2011

14./15. september

Ei ürita enam eriti pealkirjadega hiilata. See-eest lisan täna pildimaterjali, mis nädala jooksul kogunenud on.
Kolmapäeval koristamise ajal mainisin, et peaksime oma toakaaslastega miskit väljas ette võtma. Teised haarasid sellest ideest kohe kinni ning pärastlõunal suundusimegi üheskoos oma esimesele avastusretkele lähimasse mäkke, mis on ikka Eesti mägedega päris ebavõrreldav. KimEngi me kahjuks ei leidnud, pidime neljakesi läbi ajama. Aga sellest hoolimata jõudis Ulrika järeldusele, et me oleme liiga vastutustundlikud esimesed aastad. Lisaks leiutasime erinevad tehnikad ebatasasel vesisel mmastikul liikumiseks. Eesti meetod on sarnane soos liikumisega - see aga tegi suhteliselt palju nalja teistele. Igal juhul vaade oli vaeva väärt. Piltidel on näha kolledži ühiselamuid; veel saame oma arvele lisada nn epic pildid vaatega Flekkele. 
Botaste kuivast olekust ei jäänud tagasiteel miskit järgi. Oleksin pidanud samuti paljajalu minema - vähemalt ei olenud ma nii porine kui Hana, kes lõpuks otsustas oma jalanõudest loobuda.
Sissekanne 1.1 - Haugland Crafts:
Kell seitse kogunesime Hauglandi keskuses - mina, Aditi Indiast ja Natasha Sambiast, lisaks teine aasta Maria Timorist. Ringkäigul õnnestus koguda 9 huvilist, mis olevat võrreldes eelmise aastaga rekordiline number. Voltisime taas lilli ning esmakordselt ka karpi. Üritan sellel nädalavahetusel seni õpitud asjad üle korrata ning mõningaid uusi asju teada saada, sest rollis, kus peaksin ise juhendama, tuleb miskit eelnevalt ka kõrva taha panna.
Sissekanne 2.1 - treeningpäevik:
Kolmapäeval toimus järjekordne väsitav tantsutrenn. Seekord jõudsime võikeste muudatustega jaapani tantsu lõpuni õpitud. Reedel peame vaid üle kordama ja täpselt detailid paika panema. Esinemine on kolmapäeval seni veel teadmata paigas ja ajal.
Täna käisin teist korda sellel nädalal trennis. Jooksin ligi 4,5 kilomeetrit ning edasi läksin esmakordselt jõusaali ehk TSK-sse (keegi ei tea selle nimetuse täpset tagamaad). Poolteist tundi mõnusat jooksu, jõutrenni ja venitusi tegi enesetunde taas erksaks ning üritan ka laupäeval miskit liigutada. Kuigi ajaliselt seitsme paiku trenni teha just kõige parem variant siiski ei tundu.
Lisan veel mõned pildid... Minu raamat on sellisel kaugusel, mis tähendab põhimõtteliselt peaaegu valmisolekut. Ei kujuta ette, kas kirjutasin liiga palju. Esialgu tahtis õpetaja meie loovust piirata, sest eelmise aasta raamatud olid liiga raamidest väljas, kuid samas hiljem rõhutas visuaalse keele olulisust.
Klõpsisin veidike ka klassiruumides, mis väärivad minu arvates näitamist.





Kunsti ruumid:
Kõige lahedam klassiruum (kus me saame kahjuks olla vaid selle poolaasta jooksul):

No comments:

Post a Comment