Tuesday 13 September 2011

Enesetunne? Suurepärane!

Mõtlesin, et peaksin veidi tihemini siinsetest sündmustest kirjutama. Nagu siiani ilmnenud on, siis ununeb märkimisväärne osa infost tegusate päevade käigus.
Tänane hommik oli kuidagi väga rusuv ja unine; esimene tund oli ka matemaatika, mis ei toonud kaasa vähimatki virgutavat elementi. Teisipäevale kohaselt olid ka tunnid lühemad, mistõttu jõudsime napilt kunstisse. Kuid üllatusena oli kohal vaid 3 inimest, sest klass oli kaheks jagatud - ülerahvastatuse tõttu pole võimalik mõistlikult ümber väikese laua töötada. Mis meenutabki, et peaksin mingil hetkel klõpsima mõned pildid huvitavamatest klassiruumidest. Kolisime norra keelega üle rootsi keele klassiruumi, mis on lihtsalt kõige leboma sisistusega üldse; seda muidugi kunsti ja filosoofia omade kõrval.
Ja tegelikult suurepärase enesetunde põhjus saabus alles õhtul. Tundsin, et ei suuda enam samas rutiinis jätkata, sest viimast korda käisin jooksmas eelmisel esmaspäeval. Tegelikult on siin ajastuse mõttes suhteliselt kehv trenni teha: hommik jääb liiga lühikeseks, kui tahta ka normaalselt süüa ja pesta; peale tundide lõppu ei saa aga õpilased ujulasse, jõusaali ega võimlasse sisse. Seega saab trenniga alustada enam-vähem kella viie paiku, kuid samas algab kell 17.30 õhtusöök. Otsustasin siis kella seitsme paiku jooksma minna. Hiljem tegin ka pikema venituste seeria, mis sisuliselt tähendas toa põranda pühkimist. Loomulikult just sellel päeval, kui mina tahtsin trenniga alustada, olid siseruumid lukus - teisipäeval on mingi imelik hommikune aeg, mil ujula on avatud. Igal juhul üritan nüüd regulaarselt asjaga tegelema hakata.
Äsja hävitasin oma eilseid varusid, mis koogi tegemisest üle jäid, sest ega see kraam kaua ei säili. Ulrika keetis mingit kummalise koostisega teed, mis tundus maitse poolest musta tee moodi olevat, kuid pead selle eest ei annaks. Lisaks avastasin, et hoolimata Norra maja päevaruumi levivast kaheksast traadita internetiühendusest, ei saa seal ühegagi neist korralikku toimivat sidet luua. 
Homme tuleb ebaharilikult kiire päev kõigi eelduste kohaselt. Pärast tunde on maja koristamine, mis mulle tähendab sellel nädalal vannitoa koristamist. Sain täna ka kirja Lindalt, kirjanduse õpetajalt, kes on ühtlasi ka Hauglandi käsitööringi koordinaator, kes teatas, et olen ametlikult sellesse EAC-sse vastu võetud. Kell üheksa algab erakorraline tantsutrenn, sest peame juba järgmisel nädalal eelnevalt mainitud jaapani tantsuga esinema.
Lisaks veel üks plaan: üritan käesolevasse blogisse ka oma nn ametlike vaba aja tegevuste kohta detailsemalt kirjutada. See on vajalik, kuna peame aasta lõpus mingisuguse müstilise paberi täitma  selgitustega selle kohta, mida ma valitud tegevuste käigus õppisime. Ühendan siis edaspidi kaks vajalikku-kasulikku tegevust.

No comments:

Post a Comment