Sunday 25 September 2011

Proovid, tantsud...

Jätkan kolmapäevaste tegemistega. Kolmapäeval oli mul esmakordselt au koristada kogu meie tuba. Varsti pärast koristamist pidime taas tantsima minema, sest õhtusöögi ajal ootas ees esinemine. Enam-vähem kõik arvasi, et esinemine kulges edukalt. Samal õhtul pärast Hauglandi käsitööringi, kus tegime pärlitest liblika, hüppasin läbi veel esimeste aastate kogunemiselt, mille sisu peab üldsuse huvides jääma konfidentsiaalseks.
Neljapäeva ennelõuna kulges uniselt, eriti arvestades esimest tundi - matemaatikat, kus ma oleksin peaaegu magama jäänud. Tundide lõppedes õppisin enam-vähem ära ning väntasin rattaga Flekke poodi, et osta piima ja kohupiima, sest üllatuslikult tühja õhtupooliku otsustasin täita sõira valmistamisega. Islandi majast leidsin suure poti, kuhu kogu see suur hulk piima ära mahtus (mida tegelikult paistis olevat kokkuvõttes liiga palju). Suurt sõela mul leida ei õnnestunudki, seega tuli lõppkonsistents välja pisut ebaühtlane. Jukerdasin tükk aega ka pliidiga, sest see ei saa korraga praeahju ja ülemist osa soojendada. Lõpuks sain siiski oma asjad asjatatud. Tegelikult oli päev vaikne, kuna kätte oli jõudnud 22. september - täpselt kaks kuud oli möödunud Norra terrorirünnakust. Selle mälestuseks olid norrakatest õpilased korraldanud mälestustseremoonia, mis oli väga liigutav ning kaasahaarav.
Reede möödus suhteliselt rahulikult, õhtu oli taas täidetud proovidega, mistõttu ma kahjuks ei jõudnud World Today´le, mis seekord käsitles Norra poliitikat. Laupäev oli täidetud ettevalmistustega esimese aasta esinemisteks. Täna, pühapäeva pärastlõunal saime kokku, et arutada eesseisvat projektinädalat. Panime paika esialgse kondikava plaanitavatest tegevustest. Hiljem küpsetasin kaerahelbeküpsiseid, hoolimata pisut purustatud kaerahelvestest. Õhtul lõpetasin juba mõni nädal tagasi alustatud lippudega: maalisin meie toa lipud ning kinnitasin need toa uksele. Seda tehes arvestasin pidevalt, et peotantsu trenn algab kell 19.30 - tegelikult algas see aga juba 19.00. Kuigi ma ei jäänud millestki olulisest ilma, sest õppisime vaid väga põhilisi samme - seekord  valss ja tša-tša. Olen püsivalt üritanud tegeleda ka Euroopa päeva ettevalmistamisega, kuid eile kiilus juhe täiesti kinni - ehk suudan midagi täiendavat täna välja mõelda.
Üks paljudest toa piltidest ;)

No comments:

Post a Comment