Sunday 18 September 2011

Neljapäeval vist midagi väga märkisväärset ei juhtunud. Vähemalt, kuna see mul meeles pole, ei saa juhtunu eluliselt oluline olla.
Reedel oli mul matemaatikas üldse esimene tunnikontroll. Esimesel poolaastal küll hindeid ei panda, kuid siiski oli paras üllatus, kui "väike armas töökene" osutus kolme lehekülje pikkuseks nuputamiseks.
Peale seda pingutust sain lõuna ajal kätte oma paki koos viimaste riietega. Kokkuvõttes on mul vist jälle liiga palju riideid, sest kapis valitses pärast nende kõigi lahti pakkimist paras segadus.
Sissekanne 2.2 - treeningpäevik:
Reedene tantsutrenn oli pisut lühem, kui tavaliselt peaks olema. Kuid selles hoolimata jõudsime külvata küllaldaselt segadust ning lõpuks vist ka asja ligi 90% ulatusese paika saada. Muutsime mõned liigutused ning lisasime karjed, mis kokkuvõttes tõotab kujuneda päris lahedaks.
Hiljem, kui enamik rahvast oli auditooriumis Liibüa teemal debateerimas, otsustasin minna taas jooksma. Seekord jooksin üle 6 kilomeetri mõnusas tempos ning jõusaali seekord ei läinud.
Jätsin vahele ka reedeõhtuse filmi, mille asemel lugesin veidike ning saatsin päeva rahlikult õhtusse.
Laupäeva hommikul tundsin, et pean koristama. Seega lõin taas korra oma kappi ning pärastlõunal triikisin ka vajalikud riideesemed. Seejärel tundsin inspiratsiooni õppimiseks, eriti kunsti alal, kuid lõpuks see vaimustus vaibus ja kui olin juba häälestunud mõningal määral Eestimaistele teemadele - nimelt pidime Priiduga arutama oma plaane Euroopa päevaks - teatas ta, et täna ei ole see võimalik. Üritasin veel õppida, mis väga hästi välja ei tulnud ning nii jõudiski kätte üks septembrikuu tähtsündmustest, millest ma vist pikemalt rääkida ei tohi, seda tulevaste generatsioonide uudishimu ja enda järgmise aasta huvide suhtes. Esimesed aastad ei tohtinud põhimõtte kohaselt miskit üritusest teada, kuigi tegelikult olid kõik juba asjaga kursis. Esimese aasta vastulöök tuleb kahe nädala pärast.
Täna loodan arutada Euroopa päeva teemat ning pärast seda esimese aasta etteasteid. Lisaks pean õppimisega otsad kokku tõmbama.
Sissekanne 2.3 - treeningpäevik:
Ei hakka taas uut iseseisvat postitust looma, vaid lisan oma tänasele jutule pisut seniseid tegemisi. Niisiis pärast kella seitset käisin jälle jooksmas, täna 6 kilomeetrit. Aega küll täpselt eelnevatega võrrelda ei oska, kuid siiski tempo tundus senisest parem olevat.

Kuhugi siiakanti jääb ka võrratu päikeseloojang, mida mul õnnestus pildile püüda.

No comments:

Post a Comment